top of page

MENIGHETSARBEID

Les om menighetsarbeidet til blant annet pastor Gupta.

Grace Gospel Fellowship Church Agra

I tillegg til å drive barnehjemmet "Mercy Home" har Pastor L.D. Gupta også ansvar for en menighet.

I 2002 ble vi kjent med Pastor Gupta og startet et samarbeid med han. Gupta hadde sammen med kona Vandana startet en menighet i sitt eget hjem. Etter hvert kjøpte Med hjerte for India huset hans og bygde det om til kombinert barnehjem og kirkebygg, sånn at Guptas familie kunne kjøpe seg et annet hus. Etter noen år da antall barn på barnehjemmet vokste flyttet barnehjemmet ut da vi kjøpte en ny tomt i utkanten av Agra og bygget nytt barnehjem der. Les mer om dette på siden om barnehjem.

Menigheten har også et utstrakt arbeid i Agra. De har cellegrupper, barneklubb, søndagskole, ungdomsmøter og kvinnemøter. I tillegg har de startet en utpostmenighet i en annen del av Agra. Menigheten har vokset fra en håndfull mennesker til overfylt lokale. Mange er blitt døpt, og de ønsker nå å utvide lokalet om de får penger til det . Vi ser med glede at mange av de som var barn da vi startet der er i dag aktive ungdommer i menigheten.  Om sommeren har de noe som ligner det vi kaller "Bo hjemme leir" for barn. Da kommer mange barn som ikke er fra kristne familier, det har vært over hundre barn på disse leirene.

Forfølgelsen er dessverre økende i India. Det er særlig de som har hindubakgrunn som det går utover, og selvsagt pastorene som "omvender" dem. Det er ekstreme grupper som helst vil ha India for hinduer.

Se bilder fra menighetsarbeidet til Pastor Gupta her på denne siden.

Andre steder

Som du kan lese på siden evangelisering, så støtter vi også andre pastorer i India og deres virksomhet. Pastor Suren Khawas i Siliguri og Pastor Rakesh John i Gorakhpur.

bottom of page